BG EN DE
Bagger Hydraulik

Linde е производител на аксиално-бутални помпи за отворен и затворен кръг. Компанията предлага помпи с променлив обем и помпи със самостоятелно регулиране. Продуктите са подходящи за пикови налягания до 500 bar в хидравлични приложения с тежък режим на работа.

Многобройните приложения на единиците от серия 02 на Linde се дължат на тяхната модулна конструкция: комбинацията на основна единица с желания елемент за управление и интерфейс позволяващ оптимален дизайн на хидравличната система. Технологията на Linde за задвижване на помпите и моторите позволява гъвкавост на дизайна в множество приложения.

21° технология

Хидростатичният лагер на ротационната група компенсира аксиалните сили. Това значително увеличава продължителността на живота на единицата. Уникалната материална комбинация на стомана върху стомана осигурява висока износоустойчивост на сглобената единица бутало-опора следователно надеждна работа на единиците. Дизайнът с наклонена плоча толерира високи радиални ускорения.

Всички единици от серия 02 са базирани на  21° технология. Повишеният ход на буталото заедно с оптимизираните пътища на потока повишава ефективността на ротационната група която предава повече мощност чрез по-малки размери. Дизайнът на ротационната група и интегрирания контрол, функциите на регулиране и безопасност водят до компактни единици с висока степен на интеграция.

Затворен кръг, високо налягане

Затворен кръг, високо налягане

Помпа с променлив обем за работа в затворен кръг

Отворен кръг, високо налягане

Отворен кръг, високо налягане

Саморегулиращи се помпи за работа в отворен кръг

Отворен кръг, средно налягане

Отворен кръг, средно налягане

За работа в отворен кръг

Сдвоени, тандем и система от помпи

Сдвоени, тандем и система от помпи

За работа в отворен и затворен кръг

Интегрирани помпа / мотор задвижващи единици

Интегрирани помпа / мотор задвижващи единици

"Багер Хидравлика - 2" ООД
кв. Прослав, ул. Жасмин 3
4015 Пловдив, България
Тел.: +359 32 240033
Началник сервиз: +359 885 899 692
Секретар: +359 885 899 691
Email: office@baggerhydraulik.com
Уебсайт: baggerhydraulik.com

Facebook     Google+