BG EN DE
Bagger Hydraulik
Машина за прибиране на цвекло “Applications”1x HPV 135-02 Displacement size from 55 to 280 cc Variable pumps for closed circuit operation Learn More “Applications”2x HMV 165-02Displacement size from 55 to 280 cc Variable displacement motors for closed and open loops Learn More “Applications”1x Electronic control unit For open and closed loop applications Linde electronic control units of the linc series feature high mechanic and electric robustness Learn More
Машина за прибиране на цвекло

Оборудване:

1x HPV 135-02 E2 (задвижване)
1x HMV 135D-02 (задвижване)
1x Електронен модул за управление

Предимства:

  • изключително висок въртящ момент при ниска скорост
  • гладко шофиране, дори и при скорости близки до 0 км/ч.
  • голям обем с елегантен дизайн на хидромотора

Опции

  • единичните звена в сдвоения хидромотор могат да бъдат зададени до 0° на наклонената им плоча

Високо специализираните самоходни машини са твърдо установени в операциите за събиране на цвекло. Събирането и транспорта се третират все повече като отделни операции и се оптимизират всяка сама за себе си. Самоходните машини за прибиране на реколтата пресоват по-малко земята от ремаркетата за транспорт, и имат много голям резерв от сцепление и мощност – особено на труден терен. Самоходните машини за прибиране позволяват цвеклото да бъде натоварено директно на транспортното средство директно от полето. Машината за прибиране на цвекло може междувременно да хване идеалната линия през полето, без придружаващ трактор и може след това да струпа цвеклото на купчина накрая на полето.

Самоходните машини за прехвърляне със задвижване от Linde се характеризират с тяхната способност да отидат в купчината с висока мощност и да поддържат прецизно движение при пълзяща скорост. Работните скорости на почистващото и товарещото устройство се настройват точно по всяко време.

Примерът показва сдвоен хидромотор захранвам с масло от HPV 135-02. Като всички хидромотори Linde, той се характеризира с прецизното си поведение при ниски скорости. При пълзяща скорост, двата хидромотора са зададени на максимален ъгъл на наклонената плоча и по този начин имат общ обем от 270 cm3. При по-високи скорости и по-ниски изисквания от въртящ момент на пътя, единият от хидромоторите може да бъде зададен на 0° на наклонената му плоча.

ОБРАТНО В ПРИЛОЖЕНИЯ

"Багер Хидравлика - 2" ООД
кв. Прослав, ул. Жасмин 3
4015 Пловдив, България
Тел.: +359 32 240033
Началник сервиз: +359 885 899 692
Секретар: +359 885 899 691
Email: office@baggerhydraulik.com
Уебсайт: baggerhydraulik.com

Facebook     Google+