BG EN DE
Bagger Hydraulik
Трактор “Applications”1x K 75-02 (Compact drive unit in CVT-gearbox) CVT Compact Unit stepless for optimum performance Learn More
Трактор

Оборудване:

1x K 75-02 (компактна задвижваща единица в CVT-скоростна кутия)

Предимства:

  • плавност през цялото време
  • винаги в оптималната работна точка

Опции

  • задвижване на две или четири колела
  • разнообразие от безстепенни концепции

Вариантите за задвижване са почти толкова разнообразни колкото възможностите за приложение. В допълнение към традиционните концепции на хидравлични задвижвания, Linde има специална опция на пазара: компактната К-02 единица. Помпата с променлив обем и хидромотора са монтирани „гръб в гръб“ в рамките на общ корпус, като по този начин се избягва нуждата от маркучи. Серия К-02 от Linde се предлага в два основни варианта: като изцяло хидростатично задвижване, съчетано в едно устройство или като хидростатичен клон на мощностно разделена механична CVT скоростна кутия.

Дизайнът, с кух вал, позволява директно предаване на въртящия момент от първичния двигател към PTO валът. За компактни трактори, К 75-02 предлага безстепенна технология на задвижване за ход и директно предаване на мощността за спомагателните устройства.

Примерът показва К 75-02 като компонент на мощностно разделена скоростна кутия. Тя е монтирана директно в корпуса на скоростната кутия. Мощността на дизеловия двигател се разделя на входа. Едната част е свързана директно с механична връзка към зъбния венец на планетарна скоростна кутия. К-02 е позиционирана във втората верига като регулируема единица и задвижва централното зъбно колело когато се изисква. Мощността се предава когато се изисква; скоростта може да бъде управлявана прецизно. Чувствителната хидростатична система държи трактора под контрол на възвишения, като предотвратява неволно търкаляне и позволява плавно и умерено потегляне. Високата способност на преобразуване гарантира, че почти всяка ситуация на натоварване може да бъде овладяна при ниски обороти на дизеловия двигател.

Трактор

ОБРАТНО В ПРИЛОЖЕНИЯ

"Багер Хидравлика - 2" ООД
кв. Прослав, ул. Жасмин 3
4015 Пловдив, България
Тел.: +359 32 240033
Началник сервиз: +359 885 899 692
Секретар: +359 885 899 691
Email: office@baggerhydraulik.com
Уебсайт: baggerhydraulik.com

Facebook     Google+