BG EN DE
Bagger Hydraulik
Колесен багер “Applications”1x HPR 210 - 02 E1L SPU Displacement size from 55 to 165Dself-regulating pump for open loop operation Learn More “Applications”1x HMF 75 - 02 PWith integrated swing drive functions fixed displacement motors with integrated swing drive functions Learn More “Applications”1x HMR 135 - 02Displacement size from 55 to 210 cc self-regulating motors for open and closed circuits Learn More “Applications”1x VT5 Load sensing directional control valve LSC VT Modular Learn More “Applications”1x LINC 1 For open and closed loop applications Linde Electronic control units of the LINC series feature high mechanic and electric robustness Learn More
Колесен багер

Оборудване:

1x HPR 210-02 E1L SPU (работна хидравлика)
1x HMF 75-02 P (хидромотор за въртене)
1x HMR 135-02 (хидромотор за ход)
1x VT5 (разпределител)
1x LINC 1, CEB 16/50 (електронен контролен модул)

Предимства:

  • интуитивно управлявана универсална машина
  • разпределен поток
  • непрестанна работа
  • минимални пулсации

Опции

  • еднокръгова или многокръгова система
  • регулируемо поведение чрез контрол на скоростта
  • регулируемо начало на движение, независимо от A или B страна
  • хидравлично или електрохидравлично задействане
  • LSC+

Системата LSC е интуитивна и ефективна. Всички машини с LSC разполагат с чувствително и интуитивно управление. Показаният багер, който е универсален и подходящ за различни ситуации, извлича огромна полза от тази технология. Благодарение на компенсацията от влиянието на товара, реакцията на машината винаги е една и съща, без значение кои от функциите са задействани едновременно и дори вентилите да не са разположени на една и съща контролна плоча, както е показано в този пример с хидромотор за въртене с интегриран вентил за управление.

Един единствен LS сигнал е достатъчен за всички задвижващи механизми. Операторът никога не трябва да прави каквито и да било последващи корекции и може напълно да се съсредоточи върху задачата. Машината е много чувствителна при постоянни движения и не изпитва никакви подскоци, дори при начало на движението. Вентилите за посока не отварят докато налягането на помпата не стане същото като това на товара. Това означава, че натоварването в началото на функцията не се понижава. Благодарение на социалното разпределение на потока, никой задвижващ механизъм не спира когато системата е на пълен капацитет.

Дори предизвикателни задачи могат да бъдат изпълнени без каквито и да било последващи корекции или прекъсвания на последователността на движение. Високи работни натоварвания са възможни благодарение на динамиката на системата с помпи с бърза реакция. Това не прави компромис с ефективността, тъй като LSC системата спестява гориво сравнена с други концепции, дори в частичния диапазон на натоварване.

Експлоатацията не е единствената причина работата с машината да е удоволствие; една от най-добрите характеристики на помпата е SPU шумозаглушителя. Той редуцира пулсациите на налягане в хидравличната система, като по този начин намалява вибрациите и емисиите на шум на цялата машина. Това означава, че багера е сравнително тих, което е от полза не само на оператора, но също така и за околната среда; нещо, което е особено полезно в жилищни райони. За разлика от други решения, SPU работи в целия диапазон на обороти на първичния двигател, намалявайки пулсациите на отворения кръг почти до нива на затворен кръг.

Колесен багер

ОБРАТНО В ПРИЛОЖЕНИЯ

"Багер Хидравлика - 2" ООД
кв. Прослав, ул. Жасмин 3
4015 Пловдив, България
Тел.: +359 32 240033
Началник сервиз: +359 885 899 692
Секретар: +359 885 899 691
Email: office@baggerhydraulik.com
Уебсайт: baggerhydraulik.com

Facebook     Google+