BG EN DE
Bagger Hydraulik
Хидравлични дискове “Applications”1x HPV 75-02 E1 Displacement size from 55 to 280 ccVariable pumps for closed circuit operation Learn More “Applications”1x HMF 105-02 Displacement size from 28 to 135 cc Fixed displacement motors for open and closed circuits Learn More
Хидравлични дискове

Оборудване:

1x HPV 75-02 E1
1x HMF 105-02

Предимства:

  • захранващия кръг е общодостъпен от хидравличното задвижване
  • безопасност
  • функционалност
  • динамика и прецизност
  • степен на свобода в проектирането и конфигурацията
  • възможно е електрическо управление/регулиране

Забележителни резултати при прибиране на реколтата може да се постигнат само чрез най-доброто взаимодействие на всички елементи на машината. Ходът и допълнителните задвижвания трябва да съответстват едно на друго. Хидростатичните системи на Linde предлагат много предимства за цялата хидравлична система. Техния компактен дизайн позволява на хидромоторите Linde да бъдат монтирани там където се изисква въртящ момент. За това те могат да заменят коравите валове при предаване на мощност. За проектанта това дава значително по-голяма степен на свобода за постигане на впечатляващ дизайн и задоволяване на нуждите на съвременните машини от повишените изисквания за мощност.

Използването на хидравлика предлага допълнителни предимства свързани с безопасността и функционалността. Безстепенната настройка на скоростта на входа на хидравличния събирач на реколтата позволява безстепенна настройка на дължината на рязане – винаги се гарантира възможно най-добрия резултат за целта на събиране и запас. Хидравликата е най-добрия начин да се постигне бързо спиране ако камък или метален предмет се установи, без да има пренапрежение на участващите механични компоненти.

Централното управление на единиците позволява един и същ сигнал да бъде използван за спиране на режещата единица и на задвижването. Също така е благоприятно да се използва хидравлично задвижване за охлаждането на машината. Скоростта на вентилатора за охлаждане може да бъде интелигентно и безстепенно настроена независимо от оборотите на дизеловия двигател.

Тенденцията върви към хидравлични задвижвания за охлаждането, за всмукване, за рязане, за транспортни ленти, задвижване на вършачка и много други. Хидравлика Linde е начело.

Хидравлични дискове

ОБРАТНО В ПРИЛОЖЕНИЯ

"Багер Хидравлика - 2" ООД
кв. Прослав, ул. Жасмин 3
4015 Пловдив, България
Тел.: +359 32 240033
Началник сервиз: +359 885 899 692
Секретар: +359 885 899 691
Email: office@baggerhydraulik.com
Уебсайт: baggerhydraulik.com

Facebook     Google+