BG EN DE
Bagger Hydraulik
Бетон помпа A Applications1x MPR 50 Medium pressure for heavy duty operationfor open circuit operation Learn More2x HPV 210-02 E1P fast swiveling Displacement size from 55 to 280 ccvariable pumps for closed circuit operation Learn MoreB Applications1x HPR 55-02 LPDisplacement size from 55 to 165Dself-regulating pump for open loop operation Learn MoreC Applications1x VW12M3 working hydraulics valves LSC VT Modular Learn MoreD Applications1x LINC 2Linde Electronic control units of the LINC series feature high mechanic and electric robustness Learn More
Бетон помпа

Оборудване:

2x HPV 210-02 E1P с бърза промяна на дебита (транспортни помпи)
1x MPR 50 (превключваща помпа)
1x HPR 55-02 LP (помпа работна хидравлика)
1x VW12M3 (вентили работна хидравлика)
1x LINC 2 (електронен блок за управление)

Предимства:

  • точна синхронизация на помпите
  • добра степен на запълване на цилиндъра
  • висока скорост на транспортиране
  • ниски вибрации
  • устойчиви хидравлични единици
  • ниски емисии на шум

Високия и постоянен поток на бетона определя един висок клас бетон помпа. Той се дължи на гладкото функциониране на компонентите на Linde, които помагат за намаляване на вибрациите и шумови емисии до минимум. Системата реализира до 36 транспортни цикъла в минута, което води до почти постоянен поток на бетона. Двата транспортиращи цилиндъра се задвижват от две помпи с променлив обем HPV, които работят в режим "push-pull". Всяка помпа разполага с обем от 210 cm3/rev и е оптимизирана за това приложение. Това се постига чрез оптимизиран дебитен сигнал и повишено управляващо налягане от 40 bar което позволява на помпата да премине между двата дебитни максимума само за 210 ms. Това ги прави един от най-бързите помпи на пазара в този мащаб.

При работа в затворен кръг, системата се нуждае от малко количество циркулационно масло. Като всяко налично управление за HPV, типът E1P представен тук работи независимо от товара. Тъй като управляващия сигнал на помпата винаги е един и същ, няма нужда от промяна на софтуера, за да се приспособява машината за различни височини на транспортиране или за различни бетонни смеси. Това важи също и за помпата за средно налягане тип MPR 50 която захранва превключващия цилиндър на преносната тръба. В този случай помпата MPR 50 е настроена на минимален обем което осигурява минимален дебит и по този начин непрекъснато движение на превключващия цилиндър дори и при повреда. Това предотвратява втвърдяването на бетона в тази невралгична точка на машината и спестява дейности по поддръжката. Високата прецизност на управлението улеснява синхронизирането на помпите и е от полза за гладкото поведение при работа и ниското износване.

Другите елементи на отворения кръг се захранват от помпа със самостоятелно регулиране тип HPR 55-02 която също е много тиха, благодарение на SPU елемента гасящ пулсациите.

Бетон помпа

ОБРАТНО В ПРИЛОЖЕНИЯ

"Багер Хидравлика - 2" ООД
кв. Прослав, ул. Жасмин 3
4015 Пловдив, България
Тел.: +359 32 240033
Началник сервиз: +359 885 899 692
Секретар: +359 885 899 691
Email: office@baggerhydraulik.com
Уебсайт: baggerhydraulik.com

Facebook     Google+